Kosova

Ferat Shala bashkë me Hoxhajn në Nekoc dhe Arllat presin përkrahjen për “#Rimëkëmbje”

Nga Nekoci dhe Arllatika kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës, ka thënë se Enver Hoxhaj është lideri më i pranuar nga qytetarët, pasi ka dëshmuar zotësi, guxim dhe lidership.

Tutje ai ka shtuar se Drenica dhe i gjithë Kosova po e mbështesin ofertën qeverisëse të kandidatit të PDK-së.

Drenica, ashtu sikurse krejt Kosova, po e mbështesin fuqishëm ofertën qeverisëse të kandidatit për kryeministër nga  Partia Demokratike e Kosovës, z. Enver Hoxhaj.

I dëshmuar për zotësi, guxim dhe lidership, z. Hoxhaj sot është lideri më i pranueshëm për qytetarët e Kosovës.

Ai edhe sonte gjeti përkrahje të fuqishme në Nekoc dhe Arllati, për programin #Rimëkëmbje dhe për vizionin e PDK-së për Kosovën e së nesërmes.

Nekovci dhe Arllati të përcaktuar:

#PDK

#Rimëkëmbje

#EnverHoxhaj1 #FeratShala14

https://www.facebook.com/FeratShalaOfficial/posts/2935835040025312