Kosova

Fatmir Limaj voton me bashkëshorten

Kandidati për Kryeministër nga Nismasocialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur votën e tij bashkë me gruan Arlindën, në shkollën fillore “Faik Konica”.

“Ky është moment i rëndësishëm i demokracisë, shpresoj që këto zgjedhje do të prodhojnë stabilitet, do të prodhojnë siguri dhe qeverisje stabile. Gjitha këto vijnë nëse vazhdojmë të jemi krenar për të kaluarën”, tha Limaj pasi ka votuar.

Shfaq më shumë