Kombëtare

Familja Haliti nga Gjilani: Shqetësuese neglizhenca e shërbimit spitalor të Manzës

Gjatë ditës së djeshme kanë humbur jetën tre kosovarë nga Gjilani në Shqipëri, pasi të njëjtit janë helmuar me ushqim.

Sot familjarët e tre viktimave kanë mbajtur një konferencë për media, ku kanë thënë se janë të shqetësuar nga neglizhenca e shërbimit spitalor të Manzëz.

“Familja ka shkuar në shtëpi të vet sepse i zoti i shtëpisë është shtetas i Shqipërisë”.

“Është shtëpia jonë, babi edhe me dokumente është shtetas i Shqipërisë. Ngjarja ka rrjedh, janë infektuar prej disa ushqimeve”.

“Diçka që është tepër shqetësuese për ne është keqtrajtimi dhe neglizhenca në shërbimin spitalor të Manzës”.

“Tre pacientë të shkojnë më të njëjtin simptomë dhe të kthehen në shtëpi me barna nuk është adekuate – pa analiza dhe pa kurrfarë përkushtimi të lirohet pacienti në atë gjendje është diçka jo e duhur për çdo mjek”.