Kosova

Familja e Deharit në konferencë për media

Familja e Deharit në orën 17:00 mbanë konferencë për media lidhur me atë çka ndodhi sot.

Pas refuzimit të Prokurorisë Themelore në Prizren për dhënien e raportit-ekspertizës të Instituti Zviceran-Qendrës Universitare të Mjekësisë ligjore në Zvicër në origjinal, në gjuhën në të cilën është përpiluar, avokati i familjes Dehari Tomë Gashi, ka njoftuar se bashkë me prindërit e Astrit Deharit, Avni dhe Xhemile Dehari, dhe bashkëshorten e Astritit Artën do të mbajnë sot më 18.10.2019 në orën 17:00 konferencë për media, në zyrën e avokatit Gashi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.