Video

Fallxhorja nga Pogradeci jep “recetën” për të mbetur shtatzënë: Burri të këndojë kur bën marrëdhënie

Shumë vajza e gra kur janë të dëshpëruara kërkojnë të dinë fatin, kjo është edhe arsyeja që shpesh i drejtohen fallxhoreve.

Emisioni BOOM infiltroi dy vajza me kamera të fshehtë, të cilat u drejtuan te një fallxhore në Pogradec.

Vajza e parë thotë se i dashuri i saj ka dy muaj që nuk kryen marrëdhënie seksuale me të, ndërsa vajza tjetër ka pesë vite që ishte martuar dhe nuk mbetet shtatzënë.

Për të parë bisedën, shihni videon prej minutës 16:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.