Kosova

“Faleminderit Vjosa” – ky është mesazhi prekës i fqinjëve të Vjosa Osmanit (Foto)

Fjalimi mbresëlënës i Vjosa Osmanit në seancën e mbrëmshme, si duket i ka prekur në zemër fqinjët e saj, të cilët kanë zgjedhur një mënyrë të veçantë për ta falënderuar – shkruan Kosova.info

Kryekuvendarja Osmani, ishte prej të paktëve anëtarë të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), që e kundërshtoi hapur votimin e mocionit.

Përpara se ai të votohej, ajo e arsyetoi qëndrimin e saj dhe duket që zëri i saj, i ka përfaqësuar pikë për pikë edhe bindjet e fqinjëve të saj.

Bashkëshorti i saj Prindon Sadriu, nëpërmjet një fotografie, tregoi se si fqinjët e falënderuan atë.

Ja fotoja: