Show Biz

Fadil Riza së shpejti me projektin e radhës

Fadil Riza me projekt te ri !

Ai në profilin e tij në rrjetin social facebook ka postuar një foto me kompozitorin e njohur Ardian Kastrati , ku vërehet se diqka e re po vjen.

Ai është duke sjellur dy këngë të reja dhe një album Live kryesisht me këngë të dasmave , ndërsa do të ketë 1 apo më shumë videoklipe në këto muaj të nxehtë.