Kosova

Erëra të forta në Prishtinë, qytetarët luten të qëndrojnë në hapësira të mbyllura

Ka më shumë se një orë që në Prishtinë po fryjnë erëra të forta, ashtu siç kishin paralajmëruar meteorologët.

Përpos reshjeve atmosferike, në kryeqytet po mbretëron mot i paqëndrueshëm me erëra të forta

Për shkak të erërave të forta në Prishtin është mirë qytetarët të qëndrojnë në hapësira të mbyllura sa më shumë dhe të kenë kujdes të shtuar gjatë qëndrimit në ambiente të hapura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.