Bota

Erdogani paralajmëron ngrirjen e pronave të Sekretarëve amerikanë në Turqi

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, sot në Ankara paralajmëroi ngrirjen e pronave të Sekretarëve amerikanë të Drejtësisë dhe Punëve të Brendshme në Turqi, nëse kanë.

Gjatë një fjalimi, ai tha “Populli të jetë i qetë. Brenda një jave kemi neutralizuar 56 terroristë dhe do të vazhdojmë t’i neutralizojmë”.

Presidenti Erdogan shtoi se “ata të cilët i shenjtërojnë terroristët dhe e mbështesin organizatën terroriste nuk do të shpëtojnë kurrë nga kthetrat e këtij shteti”.