Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Erden Atiq nis zyrtarisht punën si kryetar i Mitrovicës së Veriut

Erden Atiq, e ka nisur punën si kryetar i komunës së Mitrovicës së Veriut.

Ai tha se tashmë ka filluar edhe me emërimin e drejtorëve të rinj teksa shtoi se do t’i vizitojë edhe punëtorët e administratës së komunës.

“Këto ditë kemi shumë punë për të bërë. Kam nisur me emërimin e drejtorëve dhe sot gjatë ditës do t’i vizitoj edhe punëtorët e administratës. Përveç mediave sot pres edhe shumë mysafir të tjerë”, ka thënë ai.

Atiq përmendi edhe çështjen e Urës së Ibrit, për të cilën tha se tashmë është në dorën e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal.

“Për Urën e Ibrit tashmë kemi një vendim të asamblesë komunale dhe tani është në dorën e MAPL-së”, ka thënë ai.

Go to TOP