Kosova

Eqrem Kryeziu ia dërgon një mesazh Isa Mustafës

Eqrem Kryeziu, dikur zyrtar i LDK-së, i ka dërguar një selam liderit të kësaj partie, Isa Mustafa.

Kryeziu ka shkruar në Facebook se: “Nuk është shqetësuese dhe as tronditëse po qe se humb. Por kur humbësit rreken të shndërrohen në fitues, kjo jo vetëm që është brengosëse, por është edhe ligësi e pastër me pasoja tragjike”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.