Show Biz

Engjëllusha Salihu së shpejti me projektin e ri “Fejesa”

Këngëtarha Engjëllushja ose shkurt Engji është në përgaditje të projektit të saj të fundit i cili titullohet “Fejesa”.

Vajza e Shyhrete Behlulit tani edhe ajo po thuajse është pjesë e showbizit kosovar.Këngët e saj pothuajse nuk janë dhe shumë të shpeshta por pak nga ato të cilat i poston ato pëlqehen shumë nga publiku dhe para pëlqehen nga pothuajse të gjitha gjeneratat.

Ajo ka bërë të ditur se tani është në përfundim të videoklipi të saj të fundit të këngës “Fejesa” .