Show Biz

Elvana mahnitëse në fotosesionin e fundit

Këngëtarja Elvana Gjata ka bërë një fotosesion të ri e ku ekspozon asetet e saj kryesore

Është kthyer fuqishëm në skenë këtë vit dhe synon që vitin ta përmbyllë me fitoren e Festivalit të Këngës në RTSH, ku si fitues nga ky festival do të mund të prezantohet Shqipëria.

Në këtë fotosesion, Elvana paraqitet tepër e nxehtë derisa tregon linjat e saj trupore, me theks belin e saj të hollë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.