Show Biz

Elinel dhe Mbresa sjellin “Dreamin’”

Këngëtarët Elinel dhe Mbresa kanë publikuar këngën e tyre të re.

Kënga titullohet “Dreamin’” (“Ëndërrimi”), tekstin e së cilës e kanë shkruar Mbresa, Elinel dhe Diamant Sinanaj.

Gjithashtu, muzikën e kësaj kënge e ka bërë Mbresa.

Shfaq më shumë
//usounoul.com/4/3473483