ROZË

Eleni Foureira përfaqëson Qipron në Eurovision për herë të dytë?

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Eleni Foureira pritet të jetë përfaqësuesja e Eurovizion 2021. 

Trasnmetuesi publik qipriot, RIK ka propozuar zyrtarisht që Eleni të prezantojë Qipron për herë të dytë në Eurovision.

Faqja e Eurovision Albania bën me dije se kjo është hera e parë që RIK propozon zyrtarisht një artist për Eurovision 2021 dhe bëhet e ditur publikisht.

Ndërsa, Eleni nuk ka reaguar akoma për këtë propozim, por bisedimet vijojnë me htëpinë diskografike, që menaxhon këngëtaren.

Kujtojmë se artistja shqiptare, përfaqësoi Qipron në Eurovision në vitin 2018, me këngën “Fuego”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.