Kombëtare

Ekzekutimi i 71-vjeçarit nga RENEA, Artan Hoxha nxjerr detajin e pazakontë: Shikonte lajmet në televizor dhe thoshte se…

Gazetari investigativ Artan Hoxha ka komentuar mbrëmjen e djeshme ngjarjen ku mbetën të plagosur dy të rinj dhe u ekzekutua nga RENEA 71-vjeçari Lefter Zhidru.

Ai tha se 71-vjeçari shikonte nga televizori jo vetëm çfarë ndodhte por thoshte se ato nuk janë të vërteta.

“Ai duket që ka pasur një të kaluar ushtarake. RENEA ka shpëtuar një katastrofë. RENEA nuk dinte se çfarë ka pasur në godinë. Ai shikonte nga televizori jo vetëm çfarë ndodhte, por edhe fjalët dhe thoshte se ata që thonë në media nuk janë të vërteta”, u shpreh Hoxha në Opinion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.