Kronika e zezë

Ekzekutim gjakftohtë në Fier në prani të gruas, vrasësi i shkoi afër

Vrasja e 50-vjeçarit Ahmet Toska mëngjesin e sotëm në lagjen Sheq i Madh në Fier duket se ka ndodhur me gjakftohtësi. Ekzekutuesi ka qënë gjakftohtë, pasi i është afruar dhe e ka qëlluar në prani të gruas, të cilën i ndjeri ishte duke e çuar në punë.

Gruaja ka parë skenën e vrasjes së të shoqit dhe me sa duket edhe vrasësin vet. Ulërimet e saj janë dëgjuar në lagje pas krimit.

Sipas burimeve të SYRI TV, Ahmet Toska ishte një usta i thashë, që gjuante dhe shiste peshk. Ai ishte baba I dy fëmijëve, një djali dhe një vajze.