Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo rikthehen në Big Brother

Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo, janë 4 nga banorët e eleminuar që futen sot sërish në BBV.

Pas vendimit të Olta Gixharit për tu larguar mbrëmjen e sotme nga BBV dhe eleminimit të Antonetës, Vëllai i madh riktheu 4 emra mjaft të bujshëm duke ringjallur sërish shtëpinë.

Po vetëm një nga kë banorë mund të shkoj deri në finale.

Go to TOP