Edukimi, mjet thelbësor në parandalimin e dhunës me bazë gjinore

Vrasja e grave në Kosovë nga bashkëshortët, ish-bashkëshortët dhe partnerët e tyre, është bërë e shpeshtë.

Por, këto raste mund të “parandalohen përmes edukimit”, thotë psikologia klinike Ibe Linda Halili, me të cilën flasim në këtë episod të pokastit Libertas. Halimi flet për mangësitë institucionale që çojnë në vrasjen e grave. /rel/

Go to TOP