Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Edona i hakmerret Gani Gërmisë – ia hedh rrobat në pishinë pasi i futi qepë në shtrat

Edona James së fundmi u nervozua në masë të madhe me konkurrentin e shtëpisë, Gani Gërminë.

Kjo për faktin se gazetari e humoristi i futi qepë në shtrat, jo vetëm biondes, por edhe banorëve të tjerë.

Ajo me këtë rast reagoi ashpër duke thënë se nuk mund që të bie në këtë gjendje.

Foto: Screenshot/TikTok

Transgjinorja nga Suhareka mes tjerash theksoi se kjo nuk është lojë dhe nuk bëhet në këtë mënyrë.

Në shenjë hakmarrjeje, Edona mori një pjesë të rrobave të Ganiut dhe i hodhi në pishinë.

Foto: Screenshot/TikTok

“Ia hodha të gjitha të Ganisë”, u shpreh ajo teksa u pyet nga Alby the Goat se çfarë po bënte.

Edona tashmë shquhet për energjinë pozitive dhe për paraqitjen pa doreza në BBVK.

Go to TOP