Kombëtare

Edhe sot ka aksion të policisë dhe inspektoratit në Prishtinë

Edhe sot në Prishtinë është duke vazhduar aksioni i policisë dhe inspektoratit për të monitorimin e zbatimit të masave anti-covid të përcaktuara nga Qeveria.

Pos kryeqytetit, Klan Kosova mëson se aksione të tilla janë duke vazhduar edhe sonte në qytetin e Fushë Kosovës. Ata veçse kanë shkuar në rrugën “Dardania” për të filluar inspektimet.

Cak janë kafenetë të cilat nuk po e respektojnë rregulloren e ministrisë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.