Kosova

Edhe Shërbimi Korrektues fillon me masa lehtësuese

Shërbimi Korrektues i Kosovës nga njoftuar se nga dita e mërkurë do të fillojë me lehtësimin e masave mbrojtëse ndaj pandemisë COVID-19.

SHKK-ja ka njoftuar se do të lejojë kontaktin e avokatëve vetëm me personat e paraburgosur. Gjatë vizitës, avokatët do të jenë të obliguar të kenë ID kartelë valide, të mbajnë distancë sociale, si dhe të kenë maska dhe doreza.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483