Kosova

Edhe njëherë, ky është orari i ri i lëvizjeve (Foto)

Nga sot e deri më 23 prill, qytetarët në Kosovë do të lëvizin me orar të ri.

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar tabelën, ky qytetarët do të mund të shohin orarin e tyre të lëvizjes, që është për 90 minuta në ditë, duke u bazuar në numrin e parafundit personal.

Orari do të vlejë deri më 23 prill, e më pas do të ndryshohet.

Këto masa janë marrë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend dhe do të jenë në fuqi deri më 4 maj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.