Kosova

Edhe një Xhami e djegur sot në Kosovë, reagon Kelemndi

Reagon kryetari i Partisë Fjala, Gëzim Kelemndi, pas djegies së një xhamie në Komunën e Lipjanit, shkruan Kosova.info

Ky është reagimi i plotë i Kelmendit:

Kelmendi: Edhe një Xhami e djegur sot në Kosovë!

Sot është djegur Xhamia e vjetër në Magurë të Lipjanit.
Brenda periudhës 6 mujore në Kosovë u dogjën dy Xhami, njëra në Drenoc dhe tani në Magurë.
Aktet e tilla janë të papranuara dhe duhet ta marrin dënimin e merituar nga institucionet e drejtësisë.

Gëzim Kelmendi