SPORT

Edhe në fundjavë vazhdohet me garat ekipore

Këtë fundëjavë do të vazhdon kampionati ekipor në pingpong, me 21 shtator në shkollën Tefik Qanga në Ferizaj duke filluar nga ora 10:00, do të vazhdojnë garat ekipore në superligën e femrave si dhe do të vazhdojnë garat në ligën e juniorëve, për të vazhduar me 22 shtator në Prishtinë, po ashtu nga ora 10:00, do të zhvillohen garat ekipore në Superligën e Meshkujve.

Në superligën e femrave do të zhvillohen dy xhirot e radhës, e derbi konsiderohet ndeshja ndërmjet Ahmet Hoxhes dhe Dritës, ndeshjet tjera do të jenë si në vijim:

Xhiro 13 21.09.2019  
10:000Prishtina FvsShkolla Ahmet Hoxha F(Ferizaj)
10:000Lidhja e prizrenit FvsAhmet Hoxha MK F(Ferizaj)
10:000Vushtrria FSharri F(Ferizaj)
10:000e lirëvsShkolla F(Ferizaj)
10:000Ahmet Hoxha FvsDrita(Ferizaj)
Xhiro 14 21.09.2019  
11:000Prishtina FvsLidhja e prizrenit F(Ferizaj)
11:000Shkolla Ahmet Hoxha FvsVushtrria F(Ferizaj)
11:000Ahmet Hoxha MK FvsShkolla F(Ferizaj)
11:000Sharri FvsAhmet Hoxha F(Ferizaj)
11:000Dritae lirë(Ferizaj)

Në ligën e juniorëve do të zhvillohen dy xhirot e radhës, ndeshje derbi konsiderohet ndeshja Vushtria dhe Shkolla Ahmet Hoxha, ndeshjet tjera do të jenë si në vijim

Xhiro 15 21.09.2019  
12:000e lirëLidhja e prizrenit(Ferizaj)
12:000MushtishtivsAhmet Hoxha MK(Ferizaj)
12:000Hasan PrishtinavsMaestro(Ferizaj)
12:000VushtrriavsShkolla Ahmet Hoxha(Ferizaj)
12:000VllaznimivsSharri(Ferizaj)
Xhiro 16 21.09.2019  
13:000Lidhja e prizrenitvsAhmet Hoxha MK(Ferizaj)
13:000Hasan Prishtinae lirë(Ferizaj)
13:000MushtishtivsVushtrria(Ferizaj)
13:000MaestrovsVllaznimi(Ferizaj)
13:000Shkolla Ahmet HoxhavsSharri(Ferizaj)

Edhe në Superligën e meshkujve do zhvillohen 2 xhirot e radhës, priten shumë ndeshje të forta, e derbi konsiderohet ndeshja ndërmjet Ahmet Hoxhës vs Elting Dardanisë, si dhe ndeshja Lidhja e Prizrenit vs Prishtina. Ndeshjet tjera do të jenë:

Xhiro 10 22.09.2019  
10:00SharrivsLidhja e prizrenit(Prishtinë)
10:00PrishtinavsVushtrria(Prishtinë)
10:00VitiavsPrizreni(Prishtinë)
10:00Ahmet HoxhavsElting Dardania(Prishtinë)
Xhiro 11 22.09.2019  
12:00Lidhja e prizrenitvsPrishtina(Prishtinë)
12:00PrizrenivsSharri(Prishtinë)
12:00VushtrriavsAhmet Hoxha(Prishtinë)
12:00Elting DardaniavsVitia(Prishtinë)

Komisioni i Garave

Isak Maxhera

Besart Domaniku

Fadil Luta /Kosova.info/