Kosova

Edhe Diellza flet për zgjedhjet: Tash do shohim nëse kemi mu krenu, apo, dëshpëru

Me zgjedhje po merret tash e sa ditë, të paktën përmes rrjeteve sociale.

Diellza Kolgeci edhe njëherë ka komentuar procesin zgjedhor që u mbajt dje në tërë Kosovën, për ta zgjedhur qeverinë e re.

Sipas saj e mira e tyre ishte se si ata që fituan shumë vota ashtu edhe ata që nuk i fituan ato kanë treguar qetësi dhe pjekuri.

Gjithashtu, Diellza tha se tash duhet të presim e të shohim nëse do të dëshpërohemi apo do të krenohemi.

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.