Show Biz

Ed Sheeran i dhuron 10,000 funte spitalit ku ishte trajtuar gjyshja e tij

Ed Sheeran i ka dhuruar 10,000 funte spitalit në të cilin ishte trajtuar gjyshja e tij në javët e fundit të jetës.

Paratë do të shpenzohen për krijimin e një kopshti në spital, instrumente muzikore që do të përdoren nga pacientët me probleme mendore dhe ata me nevoja të veçanta.

Sipas The Sun, kopshti veçse ka filluar të punohet, përcjell FemaleFirst.

Këngëtari kishte thënë në fillim të vitit se kishte vizituar çdo ditë gjyshen e tij në spital, derisa ajo ishte buzë vdekjes.

“Kujdesi që mori ajo ishte i mrekullueshëm; njerëzit që punonin atje ishin të dashur, të përkushtuar, të buzëqeshur dhe të kujdesshëm”, kishte thënë ai.