KULTURË

E vërteta dhe gënjeshtra shfaqen në “DokuFest”

Në edicionin e 18-të të “DokuFest”-it, motoja kryesore është e vërteta dhe gënjeshtra, dy gjëra me të cilat përballemi çdo ditë të jetës sonë.

Ndër filmat që u shfaq dhe kishte interesim të madh është edhe “Forgiving the Blood”, që flet për një histori gjakmarrjeje në Kosovë.