Kosova.info

E thotë studimi i fundit: Ja cilat femra duan më shumë se*s!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja, ato që janë rreth 20 vjeç, por jo. Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se gratë janë shumë më të interesuara për seks në të 30-tat dhe 40-tat e tyre.

Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se te femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat.

Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak seks, por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon te mosha 30-40 vjeç.

Pothuajse 75 për qind e grave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopauza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në menopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marrëdhënie.

escort mersin - izmir escort