Kuriozitet

E shoqja tenton t’i rrahë të dashurën, burri e mbron me trupin e tij (VIDEO/FOTO)

Ky është momenti që të le pa fjalë kur një burrë i dyshuar për tradhëti mublon të dashurën e tij për ta mbrojtur nga gruaja e tij e tërbuar që bën të pamundurën ta godasë.

Pasi mëson për tradhëtinë ajo tenton të rrajë dhe turpërojë keq në publik gruan të cilën burri bën të pamundurën ta mbrojë me trupin e tij.

Momenti i dhunës ndodhi në qarkun Fanchang të Anhui, në Kinë lindore, dhe e gjitha u filmua në kamera nga kalimtarë të rastit të cilët ndiqnin pamjet të habitur.