Kuriozitet

E pabesueshme, por e vërtetë, pema ‘e mallkuar’ nuk do të pritet (VIDEO)

Kjo ngjarje ka ndodhur në një fshatin Battie të Kameronit.

Pjesëtarët e atij fshati besojnë se ajo pemë ka qenë përgjegjëse për të gjitha problemet që kanë pasur në fshat.

Me të filluar prerjen, pema refuzoi dhe dy herë u ngrit në këmbë edhe pasi i këputën rrënjët.

Shikoni videon më poshtë.