Kombëtare

E ngacmoi seksualisht për 4 vjet me radhë

Një vajzë nga Prishtina ka raportuar në polici se është ngacmuar seksualisht nga një person, për katër vjet radhazi.

Rasti është raportuar të hënën në Prishtinë, ndërkaq vajza në praninë e prindit kur ka deklaruar se një person i dyshuar e ngacmon seksualisht qe katër vjet radhazi.

Policia në raportin 24 orësh bën të ditur se lidhur me rastin është njoftuar prokurori dhe me urdhër të tij rasti hetohet në procedurë të rregullt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.