Kosova

E konfirmon Sejdiu: Për momentin po trajtohem me bashkëshorten në QKUK…

Ka qarkulluar lajmi që këngëtari i muzikës popullore Muhamet Sejdiu ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Lajmin për nzoom.biz e ka konfirmuar edhe vetë këngëtari.

“Po, është e vërtetë, po trajtohem në spital me bashkëshorten”.

Teksa bisedonte ai kollitej dhe nuk ishtë në gjendje të mirë që të flas shumë.

“Për momentin kaq detaje mund të jap, nesër bisedojmë më gjatë”, u shpreh Muhamet Sejdiu.