Life Style - Funny

E kemi të gjithë në shtëpi, ja cili është produkti që ndihmon në qetësimin nga djegiet e diellit në plazh

E kush nuk e ka provuar djegien nga dielli në plazh. Sa herë jeni lyer me kos, apo me ndonjë produkt tjetër për të lehtësuar sikletin. Por, zbutjen e dëmeve dhe dhembjeve mund ta gjeni në një element kuzhine që me siguri nuk e dini apo nuk ju ka shkuar mendja, mjalti.

Mund të jetë e çuditshme të përdorni mjaltë për ndonjë gjë tjetër përveç ëmbëlsimit të ushqimit dhe pijeve, por është një ilaç shtëpiak për problemet e lëkurës si djegiet nga dielli, falë vetive të tij shëruese.

Një studim tregon se si mjalti vepron si një antibakterial, antiinflamator, antioksidues dhe dezinfektues kur aplikohet në mënyrë natyrale.

Mund të jetë pak i çrregullt si proces, por ia vlen kur të ndiheni që nxehtësia e dhimbshme fillon të zbehet menjëherë! Përkundër shkëlqimit fillestar, është gjithashtu me të vërtetë e lehtë të lahesh në dush.

Mund ta mbani sa të doni, nëse ju lehtëson, por edhe 15-30 minuta do të siguroheni që me të vërtetë bën punën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.