Kuriozitet

E frikshme, ujëvara më e lashtë në botë, është tharë?! (Video)

Ujëvara gjigante San Rafaela në Ekuador është tharë. Zyrtarët vendas kanë gjetur si shkak një gropë shumë të madhe që është krijuar në liqenin që dikur ushqente ujëvarën.

E ndodhur në parkun Cayambe Coca, pjesë e Amazonës në kufirin me Kolumbinë, ujëvara cilësohej si më e larta në vend.

Imazhi tregon ndryshimin e madh në ambient para dhe pas tharjes së ujëvarës.