Kombëtare

E diela sportive e Ilir Metës, shfaqet duke luajtur me top buzë detit

E diela është më e bukur kur nis sportive!”, shkruan presidenti Ilir Meta në një postim në Facebook.

Duket se pavarësisht zhvillimeve intensive në vend dhe bërjes së shpejti publike të raportit përfundimtar të Komisionit të Venecias, kreu i shtetit shqiptar ka gjetur kohë edhe për pak aktivitet fizik.