Video

Dy vjeçari që pi 40 cigare në ditë

Pamje alarmante tregojnë një fëmijë 2-vjeçar që pi cigare.

Rapi Ananda Pamungkas ishte vetëm 2 muajsh kur filloi të fuste në gojë bishtat e cigares në tezgën e tregut të nënës së tij në Sukabumi, Indonezi.

Dhe varësia e tij u përshkallëzua kur blerësit që kalonin nga tregu filluan t’i jepnin cigare.

Pothuajse dy muaj më vonë, Rapi u bë i varur plotësisht nga duhani dhe thuhet të pi duhan të paktën një paketë në ditë

Nëna e tij Maryati shprehet se vogëlushi bëhet shumë nervoz, agresiv dhe nuk fle gjumë nëse nuk pi cigare.

Nëse ajo tenton t’ia largojë cigaren, 2-vjeçari bëhet histerik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.