Kombëtare

Dy vëllezërit nga Rahoveci arrestohen për vrasjen e vëllait të tyre, e ëma shprehet e tronditur

Dy vëllezërit E.M dhe A.M, të familjes Morina nga Qifllaku i Rahovecit dyshohen për përfshirje në vrasjen e vëllait të vogël, Naser Morina.

Mbi këtë dyshim, policia ka arrestuar ata dhe dy shok të viktimës.

32 vjeçari u gjet i vdekur në oborr të shtëpisë, mëngjesin e 9 majit të këtij viti.

Nëna e tyre rrëfen se ka mbetur e tronditur në momentin kur ata janë arrestuar, e cila thotë se nuk ka dyshim se ata janë të pafajshëm.

Ndërkohë, policia thotë se për shkak të ndjeshmërisë së rastit nuk mund të flasin për motivet e vrasjes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.