Kombëtare

Dy persona të Gadimes së Eperme rezultojnë negativ në testin e COVID-19

Testi për koronavirus, për dy të dëshuar nga Gadimja e Eperme e Lipjanit, fatmirësisht kanë rezultuar negativisht.

Sipas burimeve të gazetës Ulpianapress në bazë të përgjigjeve të analizave, dy të dyshuarit nuk janë infektuar me këtë virus.

“Testi ka rezultuar negativ, domethënë dy gadimasit nuk janë infektuar me virusin COVID-19”, ka thënë ky burim Ulpianapress-it.

Behët fjalë dhe për një tjetër të dyshuar nga Gadimja e Ulët, mirëpo sipas burimit të njejtë, personi është me probleme karidake, e jo me dyshime për Coronavirus./Ulpianapress/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.