Kosova

Dy kosovarët që u nisën nga Zvicra me biçikletë, mbërrijnë në Kosovë

Dy kosovarë nga qyteti zviceran Will, u nisën para dy jave me biçikleta për në Kosovë, në shenjë respekti dhe falënderimi për ‘Shën Nënë Terezën’, dhe pikërisht në ditën kur kremtohet festa e Nënë Terezës, ata mbërrijnë në Kosovë.

Shini dhe Gjergji janë dy kosovarët të cilët udhëtuan rreth 1700 km për të arritur deri në Kosovë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.