Kombëtare

Durmishi: Nisma me Limajn e Sahitin çdo ditë e më shumë po forcohet

Kryetari i Rinisë së NISMA –s Socialdemokrate –dega ne Lipjan, Pajtim Durmishi ka shkruar në llogarinë e tij në Facebook se jemi çdo ditë e më shumë jemi duke u forcuar në nivel lokal.

Rinia e NISMA –s dega në Lipjan është̈ më e fortë se kurrë̈ sepse ka qenë është dhe do të jenë përkrahë liderit Fatmir Limaj dhe kryetarit Heset Sahiti, ka shkruar Durmishi në Facebook, transmeton Kosova.info

Postimi i plote:

Pajtim Durmishi është me Karpuzi Lavdim dhe 6 të tjerë.

NISMA SOCIALDEMOKRATE
Rinia e NISMA –s dega në Lipjan është më e fortë se kurrë sepse ka qenë është dhe do të jenë përkrahë liderit Fatmir Limaj dhe kryetarit Heset Sahiti.
Po flitet që ka largime, ju siguroj asnjë anëtarë i Rinisë as nga nëndega e as nga Kryesia e degës së Rinisë në Lipjan nuk ka ikje, por shumë shpejtë do të ketë ardhje dhe kuadro të profileve të ndryshme sepse besojnë fuqishëm në konceptin e NISMA –s dhe në liderin Limaj dhe kryetarin Sahiti.
Eja edhe ti sepse nuk ka hapësirë për zhgënjim, por për veprim e besim.

Sinqerisht
Kryetari i Rinisë së NISMA –s SOCIALDEMOKRTAE dega në Lipjan

Pajtim Durmishi

Fotografia e Pajtim Durmishi
Fotografia e Pajtim Durmishi
Fotografia e Pajtim Durmishi
Fotografia e Pajtim Durmishi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.