Show Biz

Dua Lipa përgjigjet për bashkëpunimin mes yjeve shqiptare,i kthenë përgjigjen Bebe Rexhës në llogarinë e saj

Këngëtarja Bebe Rexha ka kërkuar bashkëpunim me Rita Orën, Dua Lipën si dhe këngëtaren tjetër shqiptare Ava Max.

Me një postim në llogarinë e saj ‘Twitter‘, ajo ka shkruar: ‘E dua një bashkëpunim me Dua Lipën, Rita Orën dhe Ava Max’.

Epo, kush nuk do ta dëshironte një bashkëpunim mes tyre por duke e ditur raportin e Duas me Ritën kjo është paksa e pamundur, por siç thonë populli kurrë nuk i dihet.

E nuk ka vonuar shumë ka ardhur përgjigja e Dua Lipës, e cila madje është përgjigjur në gjuhën shqipe!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.