Show Biz

Dua Lipa godet përsëri , e ftuar në “Billboard Music Awards”

Dua Lipa për herë te parë në “Billboard Music Awards”

Dua Lipa vazhdon të na befasoj me sukseset e një pas njëshme kësaj radhe këngetarës i është bërë një ftesë e cila do të jetë edhe një ngritje tjetër  në karrierën  e saj.

Ajo kësaj radhe do të performoj për herë të  parë  në  ” Billboard Music Awards ” këtë lajm ajo na kumtoi në rrjetin social instagram ku ceku që koncerti d0 të mbahet me datën 20 maj  dhe kerkoi nga fansat e saj që ta përcjellin këtë event madhështor në NBC.