Kuriozitet

Druri që këndon: Atraksion i mrekullueshëm apo i tmerrshëm turistik?

Skulptura unike “Druri që këndon” ka aftësi të pazakonshme: kur fryn era – ajo këndon, mirëpo nga meloditë e saj mbase ju ngrin gjaku në vena.

“Singing Ringing Tree” është skulptura unike muzikore e vendosur në kodër të Peninit nga e cila ofron shikim panoramik në ambient dhe të vendit Burnley, Lancashire, në Britani të Madhe, transmeton Telegrafi.

Është bërë nga gypa të çeliktë të radhitur në mënyrë spirale njëri mbi tjetrin, kjo skulpturë merr formë druri i cili është i lakuar nën furinë e erës dhe ka shfrytëzuar energjinë e saj që të prodhojë melodi të qetë, por mbresëlënëse.

Shikoni si tingëllon “Druri që këndon” në video-xhirimin në vazhdim:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.