Kuriozitet

Druri 100 vjeçar shkon për furrë për ngrohje

Ndërgjegjësimi I qytetarëve për mos prerjen e pyjeve në Kosovë, nuk arritur në nivelin e duhur.

Një dru që kishte mbi 100 vjeç që po rritej është prerë nga dikush.

Profesori i Universitetit të Prishtinës, Zeqir Veselaj ka shpërndarë këtë fotografi ku shihet se si është prerë dhe një person që është shtrirë mbi të.

Veselaj ka mbetur pa koment në lidhje me këtë shkatërrim që i është bërë natyrës.