Kuriozitet

Drithëruese! Pak kohë pasi e preku dora fantazëm, i riu vdes (FOTO)

Rhynnice Trelfa, një 28 vjeçare, ishte së bashku me familjen dhe miqtë e saj pranë rezervuarit të Dovestones në Greenfield të Mançesterit, kur vendosën të bënin një foto së bashku.

28-vjeçarja tregon se pasi është shkrepur fotoja ka parë më pas një dorë prapa njëri prej miqve të saj.

Ajo shprehet e sigurt se nuk ka pasur asnjë person pas tyre, ndërsa thotë se është ndjerë e tmerruar pasi ka parë foton. Një tjetër foto e shkrepur vetëm pak sekonda më pas nuk tregon asnjë shenjë.

Ajo që është më drithëruese për 28-vjeçaren është fakti që pak kohë pas kësaj fotoje, djali pas të cilit shfaqej dora fantazmë ka vdekur!