Kosova

Drejtësia dhe biznesi në Kosovë

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri sot në kuadër të kampanjës ‘’Drejtësia dhe Biznesi‘, merr pjesë në tryezë diskutimi me stafin akademik të Fakultetit Juridik për themelimin e një Gjykate Komerciale – Tregtare.

Takimi do të mbahet duke filluar nga ora 11:00 në sallën e profesorëve në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Kampanja “Drejtësia dhe biznesi’ organizohet nga Ministria e Drejtësisë, në kuadër të Rishikimit Funksional të Sektorit t Sundimit të Ligjit.