Kosova

“Drejtësi për viktimat e dhunës dhe vrasjeve”

Një grup i qytetarëve në Prishtinë, kanë protestuar të mërkurën me thirrjet për reagim institucional me kohë ndaj rasteve kur gratë raportojnë dhunë ose keqtrajtim.

Organizatorët thanë se përmes protestës kërkojnë drejtësi për gratë që janë viktima të dhunës dhe vrasjeve.

Protesta u realizua me biçikleta, për shkak të pandemisë COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.