OPINION

Drejtësi për luftëtaret e UÇK-së të vrarë pas lufte , Skender Gashi ishte Kolos i UÇK -së

Shkruan: Erald SELCA
Major Skender Gashi Epror i UÇK -TMK -së 20 Vite me parë u vra nga dora tradhtare serbofile dhe ky rast, dhe i qindra luftëtareve tonë të vrarë vazhdon të na brengosë .

Nga trimi Skender Gashi deri te Qerim Këlmendi janë vrarë qindra luftëtar lirie ore në Kosoven e lirë !!!!!

A ka shtet , a ka drejtesi a ka media a ka dhimbje për bashkëluftëtaret tanë të vrarë në pusia , dora tradhtare proserbe kurrë ditë mos paftë .
Urgjentisht të zbulohen këto raste se nuk do heshtim , kam shkruar qindra mijëra herë për këto humbje te djemeve me te mirë të kombit

Skender Gashi ishte nje djalë dukat trim nga ushtaret eproret e dalluar ne Rahovec e rrethine dhe i dalluar në beteja , dha kontribut te madh dhe rindërtim të vendit

Duam Drejtësi , mjaft u poshterua çlirimtari i UÇK -së me varferi semundje perndjekje papunesi vrasje , në vend të jemi kategoria më e respektuar jemi kategoria më e nënçmuar …


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.