Love & Sex

Drejt e në shtrat menjëherë pas takimit të parë? Vendimi që merrni tregon…

Kur një femër dhe një mashkull kanë kryer takimin e parë shpesh lind pyetja nëse duhet të shkojnë në shtrat bashkë.

Sipas studimeve dhe sugjerimeve të psikologëve ka disa këshilla përpara një dileme të tillë e cila vë përballë dëshirën për seks me njeriun që ke përballë dhe frikën e të qenit e paragjykuar për të krijuar një histori të rëndësishme me këtë njeri.

Psikologët mendojnë se kjo është një zgjedhje që ju përket thjesht atyre që duhet ta marrin këtë vendim dhe nuk ka arsye për të qenë i kushtëzuar nga ajo çfarë do mendojë tjetri.Megjithatë studiuesit e Universitetit Ioëëa në një studim të publikuar në revistën “Social Science Research”, mendojnë se seksi në takimin e parë nuk ka asnjë lidhje me ndjenjat dhe se cilësia apo gjatësia e një raporti në çift nuk varet nga fakti, se kur ka ndodhur kontakti i parë seksual mes jush.